Apen en touchscreens

Afgelopen weekend naar de Apenheul geweest en daar apen gekeken. De apen lopen er zomaar rond en je merkt soms het verschil niet tussen een echte aap en een menselijke aap. Aangezien de laatste soort blijkbaar in dit soort parken ook ineens apengeluiden blijken te kunnen maken. Maar het was wel leuk om de echte apen te zien. Op zich blijft het een beetje onnatuurlijk om dieren opgesloten te zien, maar er is toch nog betrekkelijk veel ruimte voor de apen in de Apenheul. De apen lijken ook zoveel op mensen dat je je afvraagt in hoeverre apen doorhebben waar ze zich bevinden en of ze zich gelukkig voelen. In ieder geval kan ze weinig overkomen en hoeven ze weinig moeite te doen om aan hun eten te komen. Verder nog een meneer een half doorgesneden stokbroodje met daarop beleg zien proberen op te eten, wat niet goed gaat als je hem verkeerd beet hebt. Gevolg is dan dat het uiteinde van je stokbroodje tegen je neus aankomt — een soort van ophaalbrug dus — waardoor z’n neus onder het beleg zat.

Verder ben ik weer wat dingen tegengekomen over touchscreens. Op deze site wordt beweerd dat ze de grootste touchscreen bar hebben ter wereld. Dat kan best, maar niet alleen dat ziet er stoer uit. Wat dacht je van een soort van touchscreen lounge tafel? Lijkt me erg leuk om dat eens zelf mee te maken en te hebben in huis 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *