Spierpijn

Nadat Nina toevallig op Internet had gevonden dat er bij ons aan het eind van de straat op maandagavond kan worden gebadmintond, ben ik gisteren voor het eerst gegaan. Ik vond dat ik wel weer geluk had dat zoiets zo dichtbij is. In Zuidland moest ik verder lopen naar de sporthal dan dat ik hier in Utrecht hoef te lopen. Het is een kleine zaal bij een basisschool in de buurt met één baan. Er kwamen in totaal een stuk of acht mensen opdagen en dat waren dan ook gelijk alle leden.

Ik kwam enthousiast de zaal inlopen met mijn racket die ik uit Zuidland had meegenomen. Hij zat nog in de hoes. Toen ik hem er uithaalde bleek alleen dat de bespanning kapot was. Blijkbaar toch de verkeerde meegenomen, dus daar had ik niets aan. Gelukkig hadden ze nog een paar reserve-rackets daar liggen, waar ik mee kon spelen. Dat spelen ging prima met elkaar en op zich lagen we elkaar wel redelijk denk ik.

Vandaag redelijk wat spierpijn opgelopen, maar ik ben dol op spierpijn, dus dat is geen enkel probleem. Nou nog kijken of ik er vaker heen ga en of ik er lid van zal worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *